Novi Sad
21.04.2012.
08:20
Za novog predsednika Matice srpske predložen je prof. dr Dragan Stanić (Ivan Negrišorac), dok je aktuelni predsednik te kulturne institucije, akademik Čedomir Popov, predložen za njenog počasnog predsednika, saopštila je Matica.
  • Elen

    23.04.2012 08:34
    Meni je Cedomir Popov bio profesor na fakultetu i pamtim ga kao izvrsnog predavaca i divnog coveka, pa mi je vase bljak zaista pretenciozno, posto sam ubedjena da ga nikad u zivotu niste videli uzivo, a kamoli sa njim popricali. On je covek istoricar, a vi ste samo politicki ostrasceni i iz tog mu ugla i sudite. Pustite da vreme i istorija daju svoj konacan sud o istorijskim desavanjima devedesetih, a ne politika i mediji! To sto vi smatrate istorijom, pa sebi dajete slobodu da konacno sudite, samo su neki od istorijskih izvora koji ne moraju biti verodostojni!
  • Symapthy For The Devil

    21.04.2012 21:00
    Matica SPSka
    I tako Matica ostaje utvrda Slobinih socijalista. A za počasnog predsednika, koji je svedočenjem u Hagu ‚‚zaslužio‚‚ da stane rame uz rame sa Savom Tekelijom i Boškom Petrovićem, samo jedno veliko BLJAK

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna